Fri fragt køb for mere end 500,- Bestil før kl. 15 og vi sender i dag Certificeret E-mærket Webshop

Købsgaranti

Købsgaranti


Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering.
Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt.
For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se de endelige betingelser samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti.
På PriceRunner er de butikker, der er omfattet af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn.
Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Vidste du, at PriceRunner er Danmarks førende tjeneste til produkt- og prissammenligninger, og at de hver måned hjælper mere end 1 million danskere med at finde den bedste pris?
Sådan har det været siden 2000. Tjenesten er uafhængig og lader ikke butikker påvirke den information, du ser og nyder glæde af.